Inhealth-ICT is er ook voor de ICT’ers in de zorg. We vinden het belangrijk talent te ontwikkelen en reeds aanwezige kennis en kunde voor de zorg te behouden. Daarom zorgen we dat junior developers de geleerde theorie breed in de praktijk leren toepassen bij verschillende zorgorganisatie om zo hun ervaring en vakmanschap te ontwikkelen. We zoeken daarbij altijd naar mensen met een nuchtere en pragmatische mentaliteit, die zich graag in de praktijk verder willen ontwikkelen.

Medior en senior developers helpen we daarbij specialiseren en excelleren op bepaalde onderdelen van het ICT-vak. Zo worden zij de expert voor verschillende organisaties in een bepaalde deel van hun vakgebied. Inhealth-ICT biedt daarbij concurrerende arbeidsvoorwaarden die niet gebonden zijn aan de CAO in de zorg.

Aandacht voor behoud en ontwikkeling van ICT-professionals in de zorg vormt volgens ons een cruciale rol pijler onder ontwikkeling van ICT in de zorg. ICT kan alleen bijdragen aan hogere efficiency en kwaliteit in de zorg als er ICT-professionals zijn die deze technieken met kennis van de zorg ontwikkelen, implementeren, onderhouden en beheren.

In vrijwel alle sectoren is het aantrekken en behouden van ICT-professionals daarbij een flinke uitdaging. Het is onze ervaring dat de maatschappelijke relevantie van de zorg deze professionals erg aanspreekt. Maar ze willen tegelijk ook uitgedaagd blijven worden en in staat zijn om hun kennis up to date te houden vanuit een inspirerende werkplek op gebied van ICT.

In grote zorgorganisaties groeit de druk op ICT en de afhankelijkheid ervan. Het maakt dat een doorgaande ontwikkeling van ICT-professionals juist onder druk staat. Het risico groeit dat mensen zelf op zoek gaan naar een andere werkplek, dan wel dat hun kennis en ervaring op enig moment niet meer aansluiten op de behoefte van de organisatie.

Inhealth-ICT biedt daar oplossingen voor:

  • Ontwikkeling curricula en opleidingstrajecten voor ICT-professionals
  • Externe werkstages voor kennisontwikkeling en -uitwisseling
  • Samenwerking met Hogescholen voor aantrekken van ICT-talent
  • On the job training van ICT-professionals binnen de eigen organisatie
  • Via een netwerk van freelance ICT-specialisten voor de zorg

Neem contact op met InHealth ICT

Neem contact op